Dragi naši

Hrani posvećujemo punu pažnju, negujemo kulturu hrane, pripremamo je s ljubavlju da biste Vi u njoj uživali. U našoj galeriji hrane uživaćete u svakom zalogaju, bilo da ste na doručku, ručku ili večeri. Garantujemo Vam zadovoljenje i najdelikatnijih ukusa, pružajući Vam i vizuelni doživljaj.

Nikada neću zaboraviti nedelju kada se cela porodica okupljala oko mama Zagine kuhinje opijajući se mirisima domaće hrane, pa smo i Vama ostavili nedelju kao dan za uživanje u porodičnoj atmosferi. Ostalim danima za Vas kuva Mamma Zaga.

Mi smo tu za sve prilike. Ako Vam treba samo jedna punjena paprika... Može. Zato, ručati možete kod nas ili možete hranu poneti kući. Imate iznenadne goste? Pozovite nas. Serviraćemo za Vas gala servis. Imate svoja mala i velika slavlja, tu smo da Vam pomognemo da u njima zaista uživate. Imate veću ili manju kompaniju, doćićemo kod Vas da se dogovorimo i organizujemo ishranu Vaših radnika. Želite li da u Vašoj kompaniji postavimo restoran, kuhinju ili buffet (liniju za posluživanje) po Vašem pozivu doćićemo kod Vas.

Zato vam nudimo
dnevni meni - jela koja imamo na liniji svakog dana
nedeljni meni - jela koja imamo najmanje jednog dana u nedelji
mesečni meni - jela koja na liniji imamo najmanje jednog dana u mesecu
gala meni - određena jela koja jesu gala specijaliteti imamo i u dnevnoj i u nedeljnoj i u mesečnoj ponudi, a neka pripremamo samo po narudžbini.
Ukoliko imate svoj omiljeni specijalitet, po Vašoj recepturi, a na naš način, rado ćemo ga pripremiti za Vas.